BASIX

Het concert met BASIX,

Op vrijdag 6 februari 2015 waren we al om 13.00 uur in Stadsschouwburg de Harmonie om ons voor te bereiden op het concert dat om 20.00 uur die avond zou beginnen. Repetities met FirstBeat, van BASIX en gezamenlijk. Soundcheck, kleding en uiterlijk verzorgen maar natuurlijk ook gezelligheid afgewisseld met de nodige stress en spanning. Het was een volle middag die werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Om 19.30 uur gingen de deuren naar de grootste zaal in de Harmonie open en het publiek stroomde binnen. Tegen de maar liefst 800 toeschouwers vulde de zaal en het balkon, al konden we lang niet iedereen zien vanaf het uitgelichte podium. Het publiek genoot van zowel FirstBeat als van BASIX en liet na elk nummer van zich horen met een geweldig applaus. Ook de heren van BASIX waren onder de indruk en maakte voor hun fotoalbum een ‘selfie’ met het publiek.

We hebben een geweldige dag en avond gehad, waar we met trots op kunnen terugkijken. Heel erg bedankt allemaal, jullie waren een geweldig publiek!

Via deze link is Basix op internet te bekijken : www.basix.dk Klik rechtsboven op de Engelse versie van hun website. Hieronder staan nog enkele fragmenten van Vocal Group BASIX.