2018

First Beat tijdens Proud on Stage

Op 14 oktober stonden we opnieuw in stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden en hebben opgetreden bij Proud on Stage. Naast een optreden van het koor hebben we ook een unieke samenwerking gedaan met European-X. Dat is een Amerikaans gestyled slagwerk gezelschap bekend van het indoor percussion circuit. Samen met vele andere artiesten (waaronder Elske de Wall, Top Secret drumcorps, Pasveerkorps Leeuwarden, Avandgarde Collective, Advendo Sneek, Popkoor Djemm! ) was het een twee keer uitverkocht huis. Het was een prachtig evenement en we hebben veel blije gezichten gezien in het publiek!

First Beat zoekt sopranen!
Ons koor is op zoek naar versterking binnen de sopraanpartij. Ben jij die enthousiaste zangeres die houdt van originele arrangementen en een verrassende presentatie? Wil jij deel uit maken van een verfrissend en gezellig popkoor? Neem dan contact met ons op via: info@firstbeat.marvinschaap.ws en kom eens een repetitieavond meedoen!

Onlangs zongen wij tijdens Locaal Vocaal in Leeuwarden.

First Beat opnieuw naar Stadsschouwburg de Harmonie !

Op vrijdag 3 maart hebben wij voor de tweede keer het genoegen gehad om met de 3JS op te treden. Deze keer was het niet in alle vroegte bij Radio538, maar was het voor ons een “thuiswedstrijd” in stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden.
We hebben genoten van een volle zaal, een uitzinnig publiek, een top samenwerking met de mannen van de 3JS en heel veel positieve reacties. We zijn een prachtige ervaring rijker!