2014

UITFESTIVAL Leeuwarden 2014

Op zondag 31 augustus treden wij op tijdens het UITFestival (UITmarkt) op het podium voor het Natuurmuseum. We zullen twee keer te zien en te horen zijn: tussen 13.30-13.45 uur en 15.30-16.00 uur. Heb je altijd al willen zingen in een popkoor, kom dan even langs om te ervaren hoe een optreden er uit ziet. We staan je graag te woord. Tot zondag !!

—————————-

First Beat op 15 juni in de Prinsentuin Leeuwarden

De Stichting Lokaal Vocaal organiseert elk jaar een tweetal korenfestivals, in juni en december. De datum van het zomerfestival in de Prinsentuin is op 15 juni 2014. En ook POPKOOR First Beat doet mee!! We treden op om 14.00 uur in de koepel en om 15.00 uur op podium 3.

De centrale doelstelling is: Koren een podium bieden om hun kwaliteiten te tonen en een zo breed mogelijk publiek van één en ander te laten genieten. In de prachtige Nassau-tuin zingen op een vijftal podia 40 koren. Dus er is voor een ieder wat wils! Kom en geniet !!! Download hier het hele programma van zondagmiddag 15 juni 2014.

——————————

First Beat zingt voor winkeliersvereniging Oosterstraat

Op zaterdag 1 februari werden twee optredens verzorgd in Leeuwarden tijdens de ‘Koek en Zopie-middag’, georganiseerd  door Winkeliersvereniging Oosterstraat. In de middag zongen we in de Lutherse Kerk en aan het einde van de middag hadden we een leuk en gezellig optreden in Paddy o’ Ryan, premier café in de enige echte Irish pub in Leeuwarden.

——————————
First beat: nieuwe stijl!

First Beat heeft niet stilgezeten afgelopen maanden! Nieuwe nummers zitten er goed in en achter de schermen is hard gewerkt aan een nieuwe site.
Ook is er een nieuwe look voor het koor bedacht waarbij de woorden; Pop, Rock en Stoer als kapstok zijn gebruikt!

Nieuwe nummers:
Pink – just give me ar reason – (a capella)
Coldplay – viva la vida –  (a capella)
Keane – somewhere only we know –
Ook een heuse mash-up (mix van nummers, NL-talig) behoort tot ons repetoire op dit moment!
Naast dat de nummers heerlijk klinken is er ook een mooie choreo onder gezet. We zijn trots op het resultaat!