2019

We staan er weer goed op: Persbericht 24.04.2018 huis aan huis.

https://huisaanhuisleeuwarden.nl/artikel/1009496/doorloper-popkoor-first-beat.html?fbclid=IwAR3NxkFyR2t-PRF6M9hysN6oIcZKoyq-G9VdFw-v7cOSOCPpNf_jYQzBZxM&harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F

Stemoefeningen olv Colien

Onder leiding van onze Colien, doen we hier een stem-ontspanningsoefening. Het bubbelen met een speciale slang in water zoals we hier op de foto’s doen ontspant de spieren in en rondom het strottenhoofd. Door te bubbelen neem je spierspanning sneller weg na inspanning van de stem. Bubbelen zorgt dus voor een sneller herstel en helpt vaak bij het wegnemen van heesheid na een inspanning. Door te praten of zingen door het rietje, ontspannen je stembanden zich waarna je betere resultaten boekt bij het spreken of zingen. We hebben na afloop gemerkt dat we makkelijker met onze stem de hoogte in kunnen. Of je nu een presentatie moet houden of een een aria moet gaan zingen, deze oefening helpt!

Repeteren voor ons besloten optreden
Wij zijn druk aan het oefenen voor een 4-tal besloten optredens waarvan de eerste op woensdagavond 27 februari is.

Nieuwe pianist
We hebben inmiddels een nieuwe pianist, Remco Hoogsteen. Inmiddels heeft Remco al een paar keer met ons geoefend en wij zijn enthousiast!

Jeroen Helder en Remco Hoogsteen